Aparate dentare pentru adulti si copii in Bucuresti

Iți dorești un zâmbet perfect, insă nu ai reușit să te decizi ce cabinet stomatologic să alegi?

Smile Ambassador este un concept exclusivist de servicii stomatologie premium, ce acoperă întreaga arie de soluții de medicină dentară de cea mai înaltă calitate. Clinica noastră este deschisă pacienților de orice vârstă, de la micuții cărora le alungăm teama de dentist prin inhalosedare și până la adulți cu probleme dentare complexe.

OFERTA IN LIMITA STOCULUI

Medicul specialist

Dr. Iulia Beleni-Ilie
Specialist Ortodontie si ortopedie Dento-Faciala
Certificare in aplicarea sistemului ortodontic lingual WIN
Certificare Invisalign
Certificare Trainere by Myofunctional Research Co
Certificare in estetica faciala

Amenajare cu principii Feng Shui, spatiu de joaca si de relaxare

Pachete complete aparat dentar

Aparat dentar copii

Tratamentele ortodontice la copii sunt menite să corecteze discrepanțe de creștere între maxilar și mandibulă sau lipsa de spațiu pentru ca dinții permanenți să erupă.</p> <p>Aparatul dentar folosit în perioada de creștere a copilului poate corecta astfel de neconcordanțe și ajută la ghidarea erupției dinților permanenți cât mai aproape de poziția lor corectă, scade riscul traumatismelor (mai ales fracturarea dinților anteriori), corectează obiceiurile vicioase.</p> <p>Purtarea aparatelor dentare ca tratamente interceptive simplifică sau scurtează timpul de tratament corectiv necesar când au erupt toți dinții permanenți.</p> <p>Aparatul dentar pentru copii poate fi atât fix, cât și mobil, în funcție de necesitate și de etapa de creștere în care fiecare micuț se află.
  Fara durere
  Materiale premium
  Garantia calitatii
  Design personalizabil

Aparat dentar lingual fix

Aparatul lingual fix este montat pe interiorul dinților și nu în exterior, asa cum sunt majoritatea aparatelor ortodontice, iar rezultatele sunt excepționale, finalizate cu succes.</p> <p>Principalul avantaj al acestei opțiuni de aparat dentar constă în aspectul estetic, pentru că mulțumită montării pe interior, acesta nu este vizibil. Prin urmare, el poate fi o opțiune viabilă chiar și pentru acei pacienți ale căror așteptări estetice sunt foarte înalte.
  100% personalizat
  Precizie nemteasca de fabricatie
  Extrem de subtire
  Durata mica de tratament

Aparat dentar invizibil invisalign

Invisalign este aparatul dentar al momentului, un aparat dentar mobil complet invizibil. Acest tip de aparat ortodontic este creat pe o structură asemănătoare unei gutiere și este extrem de ușor de purtat.</p> <p>Acesta se realizează din elemente de plastic transparent ce îndreaptă dinții într-o manieră graduală, aplicând asupra lor o forță atent controlată. Gutierele se înlocuiesc o dată la aproximativ 2 săptămâni, pentru a sprijini procesul de aliniere a dinților.
  Complet invizibil
  Usor de purtat
  Realizat prin imagistica 3D
  Portrivit pentru orice varsta

Aparat dentar metalic fix

Aparatul dentar metalic fix este primul aparat ortodontic inventat și reprezintă cea mai la îndemână soluție atunci când vine vorba despre corectarea poziției dinților.</p> <p>El acționează prin aplicarea unor forțe asupra dinților care favorizează deplasarea acestora în direcția dorită.</p> <p>Bracket-urile metalice sunt elementele metalice mici ce se aplică direct pe suprafața dinților, menite să țină fix arcul ortodontic, adică mijlocul principal prin care dinții sunt îndreptați.
  Extrem de rezistent
  Adolescentesc
  Culoare personalizabila
  Accesibil

Aparat dentar ceramic fix

Aparatul dentar ceramic fix este cea mai bună variantă înlocuitoare pentru aparatele ortodontice metalice fixe, aducând beneficiul elementului estetic. Acest tip de aparat dentar conține brackeți ceramici, ce sunt realizați de culoare albă. Acest lucru ajută la scăderea vizibilității aparatului dentar, deci la un plus de confort pentru persoanele reticente la ideea purtării unui aparat dentar clasic.
  Mai discret decat metalic
  Estetica superioara
  Bracketi albi
  Culoare personalizabila

Aparat dentar safir fix

Aparatul ortodontic fix safir este practic insesizabil, acesta preluând nuanța dinților, lăsând frumusețea naturală a pacienților să stralucească!</p> <p>Aparatul dentar safir fix este un alt tip de aparat ortodontic fix, diferența față de variantele ceramică sau metalică constând în faptul că brackeții acestuia sunt confecționați din monocristale translucide, șlefuite la temperaturi ridicate, astfel încât să preia culoarea naturală a dinților.
  Bracketi din cristale translucide
  Structura dura
  Aproape insesizabil
  Preia culoarea naturala a dintilor

PROGRAMEAZA-TE CHIAR AICI

  Alege data: