Invizibil , personalizat, eficient, ideal, confortabil, elegant, estetică perfectă

Aparatul lingual fix este montat pe interiorul dinților și nu în exterior, asa cum sunt majoritatea aparatelor ortodontice, iar rezultatele sunt excepționale, finalizate cu succes.

Principalul avantaj al acestei opțiuni de aparat dentar constă în aspectul estetic, pentru că mulțumită montării pe interior, acesta nu este vizibil. Prin urmare, el poate fi o opțiune viabilă chiar și pentru acei pacienți ale căror așteptări estetice sunt foarte înalte.

Aparatul ortodontic lingual WIN prezintă un design-ul personalizat, fiind extrem de subțire, ce permite un confort îmbunătățit pentru pacinet. Aparatul este creat în Germania prin tehnologia CAD-CAM, oferind o foarte bună precizie de fabricație, fiind 100% personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Braket-urile aparatului WIN se adaptează perfect la forma dinților. Un beneficiu este reprezentat și de faptul că durata de tratament este mult mai mică decât în cazul tratamentelor ortodontice clasice.

img

De asemenea, în ceea ce privește igiena orală, acest tip de aparat dentar permite o mai bună igienizare a danturii decât alte tipuri de aparat dentar, iar efortul implicat în acest proces este cu mult mai redus. În plus, datorită montării pe interior, aparatul este curățat și prin autoigienizare, astfel încât nu facilitează apariția cariilor.

0799 039 039
Informații si programari

Bd. Primăverii, nr.39
Sector 1, București