Povestea Noastră

Smile Ambassador este un concept exclusivist de servicii stomatologie premium, ce acoperă întreaga arie de soluții de medicină dentară de cea mai înaltă calitate. Clinica noastră este deschisă pacienților de orice vârstă, de la micuții cărora le alungăm teama de dentist prin inhalosedare și până la adulți cu probleme dentare complexe.

Personalul cabinetului nostru este format din medici specialiști, cu certificări internaționale, preocupați de oferirea unei experiențe medicale la cele mai înalte standarde.

În realizarea tuturor lucrărilor stomatologice folosim exclusiv materiale de cea mai bună calitate și tehnologii avansate, pe care le actualizăm constant.

Cabinetul Smile Ambassador este situat într-o zonă centrală a Bucureștiului și este întotdeauna deschis pentru a răspunde nevoilor pacienților noștri cu atenție și devotament. Locația noastră este amenajată astfel încât fiecare vizitator să se simtă ca acasă, iar copiii care ne trec pragul să se poată juca în voie în spațiul special destinat lor.

Misiune și valori

La Smile Ambassador ne dorim să aducem zâmbetul pe buzele tuturor pacienților noștri, pentru ca la rândul lor, ei să devină adevărați ambasadori pentru un zâmbet sănătos. Construim cu ei relații strânse, bazate pe încredere și respect, ce se concretizează în colaborări frumoase și durabile.

Oferim servicii de calitate premium și punem pe primul loc interesul pacienților.

Folosim soluții terapeutice inovative, pentru o experiență stomatologică completă.

Grija pentru siguranța și bunăstarea pacienților noștri este preocuparea noastră principală, motiv pentru care avem mereu grijă să fim în contact cu cele mai recente inovații tehnologice din domeniul stomatologic. Dispunem de aparatură de ultimă oră, cu aplicabilitate în întreaga gamă de soluții stomatologice și ortodontice oferite.