Dinti noi in doar 24 de ore

Vrei sa faci o schimbare radicala in ceea ce priveste dantura si nu ai timpul necesar la dispozitie? Poate vrei sa scapi de o proteza dentara sau sa nu mai ai dinti lipsa? Stiai ca poti rezolva toate acestea in doar 24 ore? Multumita tehnologiei si priceperii medicilor stomatologi, acum te poti bucura de dinti noi in doar o zi. 

Implantul dentar Fast & Fixed 

La Smile Ambassador, te poti bucura de implanturi dentare Fast & Fixed, ceea ce inseamna ca in mai putin de o zi vei avea zambetul dorit. Ce-i drept, este o solutie temporara, dar care are atat de multe beneficii si te ajuta sa scapi de complexe. 

Ce este un implant dentar rapid? In cazul implanturilor rapide, se va monta corpul implantului si in loc sa se astepte vindecarea gingiei si sa se intervina peste un anumit timp, se va monta o coroana dentara temporara. Astfel, pacientii se pot bucura de un zambet frumos si isi pot relua activitatile imediat. 

Trebuie sa retii ca implanturile fast & fixed difera de o proteza, deoarece sunt unii pacienti care le confunda. Aceste implanturi nu trebuie detasate si se comporta la fel ca implanturile dentare defintivie. Singurele diferente intre un implant dentar definitiv si cel fast & fixed constau in: coroanele temporare, ce se inlocuiesc de regula dupa 3-6 luni si numarul de implanturi folosite. 

Astfel, cand ne referim la fast & fixed, se vor monta 6 implanturi in maxilar si 4 in mandibula, ce vor sustine o dantura completa. In acest fel, nu mai este nevoie de sinus lift sau aditie osoasa. 

img

Avantajele implantului dentari Fast & FIxed de la Smile Ambassador 

Implantul Fast & Fixed are numeroase avantaje, iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre acestea:

  • sunt ideale pentru inlocuirea protezelor dentare
  • pot fi inserate si pacientilor care nu se pot bucura de implanturi dentare clasice
  • mai putin timp petrecut la cabinetul dentar
  • tratament rapid
  • nedureros
  • costuri mai mici fata de implanturile dentare clasice
  • fara sinus lift si aditie de os.

Daca iti doresti dinti noi in 24 de ore, te asteptam cat mai curand la o consultatie la Smile Ambassador. Daca vrei sa stii cam ce pret are un astfel de implant, iti recomandam sa consulti pagina de preturi de pe site!

0799 039 039
Informații si programari

Bd. Primăverii, nr.39
Sector 1, București