Libertate, confort, invizibil, personalizat, elegant, estetică perfectă

Invisalign este aparatul dentar al momentului, un aparat dentar mobil complet invizibil. Acest tip de aparat ortodontic este creat pe o structură asemănătoare unei gutiere și este extrem de ușor de purtat.

Acesta se realizează din elemente de plastic transparent ce îndreaptă dinții într-o manieră graduală, aplicând asupra lor o forță atent controlată. Gutierele se înlocuiesc o dată la aproximativ 2 săptămâni, pentru a sprijini procesul de aliniere a dinților.

Aparatul dentar Invisalign este o procedură de îndreptare a dinților foarte modernă, ce nu utilizează clasicii brackeți și niciun fel de sârmă metalică. Acesta este realizat cu ajutorul unei tehnologii avansate de imagistică 3D computerizată, ce reconstituie complet planul de tratament prescris de medicul ortodont, de la poziția inițială incorectă a dinților și până la rezultatul final mult așteptat. Pacienții pot vizualiza chiar înainte de începerea tratamentului cum va arăta dantura în urma corectării.

Invisalign este potrivit pentru pacienții de orice vârstă, datorită ușurinței de purtare și eficienței cu care tratează afecțiunile ortodontice. În plus, este complet invizibil, deci poate fi purtat în orice context, chiar și de către pacienții care sunt reticenți la ideea de a purta aparat dentar clasic.

img

De asemenea, datorită formei sale speciale și a tehnologiei unice prin care este creat, aparatul este mobil, putând fi îndepărtat în timpul perierii sau pe durata mesei. Fiecare aparat Invisalign este unicat, creat exclusiv pentru fiecare pacient în parte, în laboratoarele Align Technology din Statele Unite ale Americii.

Unul dintre beneficiile incontestabile ale aparatului dentar Invisalign este că nu îți afectează deloc calitatea vieții, ceea ce înseamnă că deși nu vei simți că porți aparat dentar, zâmbetul tău se va transforma fără să-ți dai seama.

0799 039 039
Informații si programari

Bd. Primăverii, nr.39
Sector 1, București