Iti doresti aparat dentar, dar nu ai timp sa mergi la doctor? Alege aparatul invizibil!

Visul tau este sa obtii o dantura frumoasa si sanatoasa, insa nu ai timpul necesar pentru a merge la dentist in fiecare luna? In cazul acesta, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece exista o solutie practica si care nu iti va consuma foarte mult timp. Alege cu incredere un aparat dentar invizibil si nu va mai trebui sa mergi la doctor in fiecare luna. Cum este posibil acest lucru? Iti explicam in continuare. 

Despre aparatul dentar invizibil 

Spre deosebire de un aparat dentar clasic, aparatul invizibil este compus din gutiere transparente, care se poarta un anumit numar de zile (de regula 10) si care pot fi date jos oricand, fara a fi nevoie de ajutorul medicului. Gutierele trebuie indepartate inainte de fiecare masa si cand vrei sa te speli pe dinti. 

Inainte de a incepe purtarea aparatului dentar, ti se va face un plan de tratament personalizat si vei avea posibilitatea de a vedea cum va arata zambetul tau la final. De asemenea, programul folosit iti va arata si felul in care va evolua zambetul cu fiecare gutiera schimbata. Avand in vedere acest aspect, nu este nevoie de interventia medicului pentru a regla aparatul dentar luna de luna. Trebuie doar sa schimbi gutierele. 

Urmezi tratamentul dentar de la distanta 

Avand in vedere ca iti poti schimba gutierele fara ajutor din partea medicului, poti sa urmezi tratamentul dentar de la distanta. Astfel, poti pleca in vacanta, in delegatii sau poti locui in alt oras sau in alta tara si vei veni doar la control la cateva luni, in cazul in care este neaparata nevoie, pentru a urmari evolutia danturii. Este atat de simplu sa iti indrepti dintii fara sa stai cu grija controlului lunar si fara sa te gandesti ca s-ar putea intampla ceva cu aparatul dentar. Spre exemplu, daca porti un aparat dentar clasic si mergi in vacanta, vei avea o oarecare teama in cazul in care s-ar desprinde un bracket sau o sarma. In cazul unui aparat invizibil, fricile dispar. Cea mai mare teama ar putea fi reprezentata de pierderea aparatului dentar, in cazul in care il dai jos pentru a manca sau pentru a te spala pe dinti. 

Indreptarea dintilor nu a fost niciodata mai simpla. Avand in vedere ca aparatul invizibil este usor de purtat si nu necesita vizite constante la medic, se potriveste chiar si celor mai ocupate persoane. Daca timpul a fost inamicul tau si a stat in calea obtinerii unui zambet frumos si sanatos, de acum nu mai ai astfel de probleme. Alege cu incredere un aparat dentar invizibil si vei vedea schimbari de la saptamana la saptamana! 

 

Te asteptam cat mai curand la Smile Ambassador, pentru o consultatie si pentru a stabili planul de tratament pentru ca zambetul tau sa fie din nou frumos si sanatos. 


Posted in Aparat dentar