Implantul dentar Fast & Fixed – ce trebuie sa stii despre cea mai inovatoare solutie de restaurare dentara?

Lipsa unuia sau a mai multor dinti nu ne afecteaza doar din punct de vedere functional, cat si estetic si mai ales psihologic – multi dintre noi tinem mana la gura cand radem sau vorbim, de teama ca cei din jur sa nu observe.

Daca pana acum 20 de ani singura modalitate de a rezolva problema lipsei dintilor era prin intermediul protezei sau a coroanei dentare, odata cu progresele medicinei si tehnologiei implantul dentar a devenit o solutie mult mai eficienta. Una dintre inovatiile remarcabile in tehnologia dentara a dus la aparitia implantului dentar Fast & Fixed, care a revolutionat restaurarea dentara. 

Ce este implantul Fast & Fixed?

Fast & Fixed este un implant dentar revolutionat, care a schimbat foarte mult modul in care oamenii isi pot rezolva problemele de edentatie. Cunoscut si sub denumirea de “dinti in aceeasi zi” sau ”dantura in 24 de ore”, Fast & Fixed se bazeaza pe un concept revolutionar, care permite inserarea implanturilor si definitivarea lucrarii protetice in aceeasi zi. Astfel, metoda nu doar ca este mult mai eficienta, dar reduce semnificativ si durata de tratament, spre deosebire de metodele traditionale. 

Procedura propriu-zisa consta in inserarea a patru pana la sase implanturi in maxilarul pacientului, la unghiuri strategice, pentru o mai buna ancorare a acestora in os. Aceste implanturi vor functiona ca “radacini artificiale” pentru o punte provizorie, in prima faza. Aceasta punte va fi inlocuita cu una permanenta dupa cateva luni, odata ce implanturile s-au osteointegrat

Fast & Fixed este adesea recomandat pentru pacientii care si-au pierdut mai multi sau toti dintii si isi doresc o solutie rapida si eficienta. In egala masura este si o optiune buna pentru persoanele care nu pot purta proteze sau care isi doresc o restaurare dentara stabila.

Beneficiile implantului dentar Fast & Fixed

Fast & Fixed este un tip de implant dentar Bucuresti revolutionar, prin intermediul carora pacientii se pot bucura de:

Recuperare rapida

Unul dintre principalele avantaje ale tehnologiei Fast & Fixed este timpul de recuperare redus. Procedura le permite pacientilor sa se bucure de dinti intr-o singura zi, eliminand astfel durata lunga de recuperare asociata cu metodele traditionale de implant dentar.

Confort si functionalitate imbunatatite

In comparatie cu protezele dentare, implanturile Fast & Fixed ofera un nivel de confort si functionalitate semnificativ mai mari. Acestea se simt si functioneaza exact ca dintii naturali, permitandu-le pacientilor sa manance, sa vorbeasca si sa zambeasca cu incredere.

Estetica superioara

Fast & Fixed ofera rezultate estetice superioare deoarece implanturile si coroanele sunt proiectate pentru a se potrivi cu restul dintilor. Zambetul final va arata natural si atragator.

Durabilitate

Implanturile Fast & Fixed sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi titanul. In functie de conduita pacientului, incluzand vizitele regulate la medicul implantolog si rutina de igiena orala zilnica, aceste implanturi pot dura intreaga viata.

Preventia resorbtiei osoase

Un alt beneficiu important al implanturilor Fast & Fixed este capacitatea acestora de a preveni resorbtia osoasa, o problema asociata cu pacientii care au suferit de pierderea dintilor si nu au optat pentru un tratament de restaurare dentara.


Posted in Implant dentar