Cine beneficiaza cel mai mult de un aparat dentar invizibil?

Aparatele dentare au evoluat foarte mult in ultimii ani, iar astazi ne putem bucura de inclusiv de aparate aproape invizibile. Este si cazul aparatului Invisalign, de care se poate bucura oricine. Este o metoda eficienta si discreta de tratament, iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre categoriile de persoane ce se vor bucura cel mai mult de avantajele unui aparat dentar invizibil

  • Persoanele care lucreaza cu publicul

Daca la locul de munca interactionezi zilnic cu publicul, un aparat dentar invizibil este exact ce iti trebuie. Nu va trebui sa te mai ingrijorezi ca poate nu ti-ai curatat bine aparatul dupa ce ai mancat si nici nu va mai trebui sa porti discutii in care diverse persoane isi dau cu parerea ca aparatul dentar la anumite varste nu ar mai fi eficient. Astfel, nimeni nu isi va da seama ca porti aparat si vei scapa de anumite situatii ce pot deveni usor stanjenitoare. 

  • Persoanele ce se vor casatori intr-un viitor foarte apropiat

Anumite evenimente se intampla spontan in viata, iar un astfel de exemplu este o cerere in casatorie. Daca urmeaza sa te casatoresti in viitorul apropiat si iti doresti sa arati perfect, dar in acelasi timp nu vrei sa ai poze cu un aparat dentar clasic, atunci alege Invisalign. Pana la marele eveniment, dintii tai vor incepe deja sa se indrepte si vei avea un zambet mult mai frumos si mai sanatos. In ziua nuntii, vei putea fie sa tii aparatul, avand in vedere ca nu se observa nici macar in poze, fie il vei putea da jos pentru cateva ore, cat dureaza evenimentul. 

  • Persoanele care au un job activ 

Daca ai un job activ, care presupune multe intalniri sau multe deplasari pe teren, cu siguranta ultima ta grija va fi sa ai grija ce mananci astfel incat sa nu afecteze aparatul si sa nu ramana resturi printre ele. Un aparat invizibil este foarte usor de dat jos inainte sa mananci, iar mai apoi iti poti clati gura cu putina apa de gura (se gasesc in magazine si sticlute travel size) si poti pune aparatul la loc. Atat de simplu! 

  • Persoanele care nu au mult timp la dispozitie 

Daca esti o persoana pentru care fiecare minut conteaza si daca esti intr-o perioada a vietii in care timpul este limitat, planficarea meselor in functie de aparat s-ar putea sa fie destul de dificila. De aceea, ai nevoie de un aparat inviziibil, care sa iti permita sa mananci orice, oriunde si care sa poata fi mai usor de intretinut decat un aparat clasic. 

  • Persoanele care isi castiga existenta ca modele  

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si persoanele care isi castiga existenta ca modele, pozand pentru diverse campanii si branduri sau defiland. Imagineaza conteaza foarte mult in aceste cazuri, iar daca isi doresc o imbunatatire a zambetului, Invisalign este atat de discret, incat nimeni nu va observa prezenta acestuia. 

 

Acestea au fost doar cateva dintre persoanele ce se vor bucura la maximul de beneficiile Invisalign. Pe tine cand te asteptam la o consultatie? 


Posted in Aparat dentar